Job i Sparekassen Kronjylland

AML-rådgiver

Har du en stor interesse for antihvidvaskområdet? Og vil du være med til at udvikle vores arbejde på området sammen med dedikerede og dygtige kolleger?

Vi ønsker at styrke vores AML-team med yderligere en AML-rådgiver. Du og teamets ansvar er at sikre, at Sparekassen Kronjylland ikke bliver misbrugt til hvidvask og terrorfinansiering. Teamet er forholdsvist nyt og tæller udover dig syv fuldtidskolleger og tre studentermedhjælpere, der alle arbejder dedikeret med AML – et vigtigt fagområde i løbende udvikling.

I Sparekassen Kronjylland er en af vores kerneværdier ordentlighed, og det er vigtigt for os, at vi er respekteret for den måde, vi driver vores virksomhed på. Det er naturligvis afgørende, at vi lever op til lovgivningen, og for vores kunder er det helt afgørende, at de kan være trygge ved os og stole på, at vi har styr på vores forretning og vores procedurer.

Måske er du den helt rette til vores hold?

Vi forestiller os, at du har en baggrund som AML-medarbejder, rådgiver eller kundemedarbejder i et pengeinstitut. Det vigtigste er dog, at du interesserer dig for bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering, har en struktureret tilgang til dit arbejde og er god til at tilegne dig ny viden. Du trives både med de mere rutineprægede opgaver som eksempelvis daglig overvågning og underretninger til SØIK, men har også lysten og evnen til at være med til at udvikle Sparekassen på antihvidvask-området.

Gode samarbejds- og kommunikationsevner er også afgørende i jobbet, da du bliver en vigtig sparringspartner for de øvrige kolleger i både AML-teamet og afdelingsnettet. En vigtig opgave heri er at kunne gøre komplekse regler og lovstof nemt og forståeligt for kollegerne.

Det er vigtigt, at du:

  • Er struktureret, grundig og fokuseret. Selv når det går stærkt, formår du at bevare overblikket
  • Er nysgerrig og har en sund skepsis. Du tør endda udfordre plejer, hvis vi kan gøre ting endnu bedre eller smartere
  • Har gode samarbejds- og kommunikationsevner
  • Har kendskab til og interesse for antihvidvaskområdet
  • Ønsker at være opdateret på ny lovgivning og praksis – og at dele ud af din specialistviden

Du kan blandt andet se frem til at arbejde med:

  • Daglig overvågning og underretninger til SØIK
  • Support og rådgivning på AML-området
  • Godkendelse af nye kunder
  • Kontroller
  • Udarbejdelse af forretningsgange og arbejdsgange i samarbejde med teamet

Du kan også glæde dig til:

Et spændende job med frihed under ansvar i et nyere team, som du kan være med til at sætte dit præg på. Vi holder til på Sparekassens hovedsæde i Randers, og her får du rig mulighed for både faglig sparring, ansvar og personlig udvikling, mens vi lærer nyt og skaber gode oplevelser for vores kolleger.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør for Forretningsudvikling Allan Thisted Esbensen på mobil: 26 87 93 14 eller HR-partner Mette Møller Eriksen på: 26 87 92 84.

Vi glæder os til at høre fra dig senest 29. oktober 2021 og forventer at holde samtaler i uge 45 og 46.