Esbjerg job

Erhvervskundechef til Esbjerg

Ønsker du at stå i spidsen for et erhvervsteam med store ambitioner om vækst? Og vil du være med til at give erhvervskunderne i Esbjerg en rådgivning ud over det sædvanlige for branchen?

Er du samtidig - ligesom os - vild med Esbjerg? Vild med menneskene ved havet, ved havnen, i byen. Vild med kulturen, naturen, erhvervet og alt det, Danmarks yngste by har at byde på, så læs videre.

Vi søger en inspirerende erhvervskundechef, der kan lede og skabe resultater gennem samarbejde, og som formår at udvikle erhvervsholdet, så vi hele tiden yder den bedste rådgivning. Du brænder for at bidrage til de gode kundeoplevelser, og du ved, at service, hastighed, relationer og tilgængelighed er en forudsætning for erhvervskundernes tilfredshed og tillid.

Det er vigtigt, at du:

 • Mestrer kunsten at skabe stærke relationer
 • Er en stærk holdspiller, men går forrest, når det kommer til medarbejder- og forretningsudvikling
 • Er handlingsorienteret, ansvarlig i dit købmandskab og stærk i din kreditbehandling. Det får du brug for hver dag, men særligt, når du skal kreditbehandle mere komplekse erhvervskunder
 • Er vant til at bringe dit netværk i spil i jagten efter nye gode kunder og samarbejdspartnere
 • Kan lede med sparring og motivation. Du værner om det gode sammenhold og vil være med til at sikre en fortsat høj medarbejdertrivsel i afdelingen
 • Deler vores oplevelse af, at det giver værdi for erhvervskunderne at få en personlig rådgiver, som de kan kontakte direkte for sparring, og som kender dem og deres virksomhed

Din profil:

Måske har du masser af ledelseserfaring, måske har du ikke, men brænder for at lede og udvikle andre. Det afgørende er, at du har lyst og kompetencer til sammen med privatkundechefen og afdelingsdirektøren at stå for den daglige ledelse.

Vi forventer, at du har en bred faglig uddannelse suppleret med HD i regnskab/finansiering eller tilsvarende uddannelse. Samtidig er det vigtigt, at du har solid erfaring som erhvervsrådgiver. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har et stærkt lokalkendskab med netværk i Esbjerg-området.

I jobbet får du:

 • Det ledelsesmæssige ansvar for et område, som vi ønsker at vækste. Ikke bare spår vi flere erhvervskunder, men også -ansatte. Denne spændende udvikling skal du stå i spidsen for – i tæt samarbejde med afdelingsdirektøren
 • Fokus på medarbejderudvikling og motivation i afdelingen
 • Rig mulighed for at arbejde med større erhvervskunder
 • Salgsansvaret for erhvervsområdet i rollen som salgsleder
 • Motiverede og ambitiøse kolleger i en succesfuld afdeling centralt i Esbjerg
 • Chancen for at blive en del af et stærkt, lokalt pengeinstitut, der tager del i byens liv

Der venter dig en udfordrende stilling, hvor du selv er med til at sætte dagsordenen, og hvor vi har fokus på at nå målene i et uformelt arbejdsmiljø. Som en del af ledelsesteamet i Esbjerg får du god mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, når du er med til at indfri vores ambition om at styrke og udbygge Sparekassens erhvervsposition i Esbjerg. Vi tilbyder en arbejdsplads præget af samarbejde, udvikling og lokal handlekraft.

Ansvar og udfordringer på Danmarks bedste arbejdsplads

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen - og at det er med til at give os sektorens mest tilfredse privatkunder for tredje år i træk (ifølge det anerkendte analysebureau EPSI). Det er også med til at give os medarbejdere, der trives og er glade for at gå på arbejde. Vi er således tre gange i træk blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads af Great Place to Work.

Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.