Job i Sparekassen Kronjylland

Erhvervsrådgiver til Køge

Er du ligesom os vild med Køge? Vild med bugten, naturen, den korte afstand til København og alle de lokale tiltag og muligheder? Brænder du samtidig for at gøre en forskel for erhvervslivet i Køge som erhvervsrådgiver hos os – og vil du være en del af en fremstormende afdeling, så læs videre.

For fem år siden slog vi dørene op til vores afdeling i Køge, og siden er det kun gået én vej. Vi er derfor på udkig efter dig, der vil og kan være en aktiv del af den fortsatte succes og skabe de bedste kundeoplevelser for vores erhvervskunder.

Hvem er vi på udkig efter?

Vi søger en erhvervsrådgiver, der sammen med vores stærke, forretningsorienterede team vil være med til at rådgive og styrke porteføljen af både mindre og større, komplekse erhvervskunder i Køge-området.

I jobbet får du mulighed for at:

 • Opbygge din egen portefølje af erhvervskunder ved løbende canvas og udadvendte aktiviteter
 • Rådgive og assistere erhvervskundechefen på store og komplekse virksomheder. I det arbejde kan du selvstændigt varetage kreditprocessen - herunder udarbejde beslutningsgrundlag til kreditafdelingen
 • Stå for sagsbehandling (ikke dokumentproduktion) og den løbende kundekontakt og derigennem sikre gode kundeoplevelser
 • Være på forkant med de mest optimale løsninger for vores erhvervskunder
 • Deltage i relevante netværk og understøtte Sparekassens lokalkendskab
 • Arbejde selvstændigt med en stor grad af frihed under ansvar og have indflydelse på egen hverdag
 • Blive del af en velfungerende og dynamisk afdeling, der skaber gode resultater

Vil du med på holdet, er det vigtigt, at du:

 • Har et godt humør, er udadvendt og brænder for samarbejdet med erhvervskunderne
 • Har strategisk og kommerciel forståelse for kundens virksomhed
 • Er en god holdspiller, der også kan tage styring. Du trives i en travl hverdag, hvor dit gode humør smitter af på kolleger og kunder
 • Inddrager og samarbejder med relevante specialister

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig, men du skal mindst have nogle års erfaring som succesfuld erhvervsrådgiver eller assisterende rådgiver på erhvervsområdet. Allervigtigst er det, at du er fagligt stærk og brænder for at give erhvervskunderne en god kundeoplevelse og kan skabe langvarige relationer med dem.

Det kan du glæde dig til

Køge er en vækstafdeling med stor kundetilgang og en stærk lokal forankring. Vi er på fem år vokset fra fem til 18 kolleger, men udvider nu igen, da vi løber stærkt. Du vil derfor opleve en afdeling i rivende udvikling og med et højt aktivitetsniveau, som giver gode resultater. Vi spiller hinanden gode, og en stærk teamånd er vigtig for os, så vi kan nå vores ambitiøse mål. Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø med lyst til at lære nyt.

Vi lytter til gode idéer og er stadig et ungt team, der gerne vil have nye impulser. Du kan derfor være med til at præge udviklingen. Vi har en god holdånd og ser en stor styrke i vores forskelligheder. Du får en fleksibel arbejdsdag, du selv har indflydelse på og fuld opbakning til at skabe de bedste rammer for at nå afdelingens mål.

Vi går benhårdt efter at blive det pengeinstitut, som både private og erhvervskunder i Køge og omegn vælger til. Vi er placeret i et område med mange udviklingsmuligheder og et lokalsamfund, der vil os. Afdelingen ligger blot fem minutters gåtur fra stationen.

Spørgsmål?

Har du lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at ringe til erhvervskundechef Kim B. Andersen på mobil: 21 21 54 48 eller HR-partner Jens Mølgaard Madsen på 42 13 42 71.

Vi holder løbende samtaler, så send dit CV snarest muligt.

Hvad så nu?

Du kan læse mere om de forskellige trin i en jobsøgning hos os her – hvor du også kan blive klogere på, hvorfor vi kun beder dig om et CV.