Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Erhvervsrådgiver til nyåbnet afdeling i København K

Er du bange for hvide kitler? Eller alt, hvad der er nyt? Så skal du ikke læse videre.

Vi søger nemlig en erhvervsrådgiver til et stærkt team i en nyåbnet afdeling i København K, hvor vi har pionerånd og høje ambitioner. Vi har speciale i erhvervskunder inden for segmentet ”hvide kitler”. Du får derfor rig mulighed for at prøve kræfter med at rådgive spændende erhvervskunder fra sundhedsbranchen.

Da afdelingen kun er et halvt år gammel, er her en unik chance for at være med på en spændende vækstrejse sammen med vores forretningsorienterede team. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til og mod på at etablere noget nyt og at opbygge din egen kundeportefølje fra bunden. Du får til gengæld 10 topmotivererede kolleger i en afdeling med højt til loftet og en fantastisk stemning.

I jobbet kan du se frem til:

 • Selvstændigt at rådgive og udvikle din egen portefølje af erhvervskunder
 • At stå for den løbende kundekontakt og derigennem sikre gode kundeoplevelser
 • At foretage sagsbehandling (ikke dokumentproduktion) på egne sager
 • At være på forkant med de mest optimale løsninger for kunderne
 • At deltage i relevante netværk og udbrede kendskabet til Sparekassen
 • At arbejde selvstændigt med en stor grad af frihed under ansvar og med indflydelse på egen hverdag
 • At blive en vigtig del af en dynamisk afdeling

Vil du med på holdet, er det vigtigt, at du:

 • Har et godt humør, er udadvendt og brænder for samarbejdet med erhvervskunderne
 • Har strategisk og kommerciel forståelse for kundens virksomhed
 • Er en god holdspiller, der også kan tage styring. Du trives i en travl hverdag, hvor dit gode humør smitter af på kolleger og kunder
 • Inddrager og samarbejder med relevante specialister

Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring med at rådgive erhvervsrådgiver og udvide forretningen ved at opsøge nye. Allervigtigst er det, at du er fagligt stærk på erhvervsområdet og brænder for at skabe stærke relationer med kunderne.

Du brænder for at bidrage til de gode kundeoplevelser, og du ved, at service, hastighed, relationer og tilgængelighed er en forudsætning for erhvervskundernes tilfredshed.

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Du kan se frem til en alsidig hverdag, hvor du både skal give erhvervskunderne en grundig rådgivning og opsøge nye spændende kunder – mens du er med til at sætte retningen for vores nye afdeling og i særdeleshed for erhvervsområdet. I Sparekassen Kronjylland går vi målrettet efter at skabe merværdi for vores erhvervskunder ved at give dem en personlig rådgiver, som de kan kontakte direkte, og som kender dem og deres virksomhed indgående.

Vi tilbyder en udfordrende stilling, hvor du selv er med til at sætte dagsordenen, og hvor du har rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Samtidig kan du se frem til nye spændende oplevelser og ambitiøse kolleger, der går op i at have et godt arbejdsmiljø. Vi har det sjovt sammen, mens vi skaber forretninger og gode kundeoplevelser.

Ansvar og udfordringer på Danmarks bedste arbejdsplads

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen - og at det er med til at give os sektorens mest tilfredse privatkunder for tredje år i træk (ifølge det anerkendte analysebureau EPSI). Det er også med til at give os medarbejdere, der trives og er glade for at gå på arbejde. Vi er således tre gange i træk blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads af Great Place to Work.

Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.