Job i Sparekassen Kronjylland

Fagchef for afdelingsprocesser

Brænder du for at designe nye processer og for at koordinere, styre og implementere større projekter? Så har du nu chancen som fagchef for afdelingsprocesser i vores afdeling Projekter & Processer.

Du bliver en del af et lille team og får en hverdag præget af ansvar, selvstændighed og kreativitet. Du kan se frem til at sætte dit præg på nye digitale løsninger, processer og forretningstiltag, som skal lette hverdagen særligt for vores kolleger i Sparekassen Kronjyllands cirka 50 kundevendte afdelinger.

I jobbet kan du særligt se frem til at:

  • Understøtte arbejdet med konstant at optimere Sparekassen Kronjyllands interne afdelingsprocesser. I det arbejde sikrer du, at de kundevendte afdelingers behov bliver hørt – og at løsningerne er i overensstemmelse med vores arbejde med Operating Model
  • Foretage procesanalyser og facilitere procesdesigns både til interne afdelingsprocesser og end-2-end processer
  • Lede eller deltage i projekter med fokus på udvikling og implementering af nye processer og digitale løsninger

Du er sikkert den rette til teamet, hvis…

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, bare du med succes tidligere har gennemført forandringer eksempelvis som leder eller projektleder. Du har således en god forståelse for forandringsledelse og hvordan, vi lykkes med at skabe varige forbedringer gennem standardiseringer.

Det er derudover vigtigt, at du:

  • Har erfaring med arbejdet i et pengeinstitut og har en god forståelse for hverdagen i en kundevendt afdeling. Du har en oprigtig interesse for, hvordan vi skaber en nemmere hverdag for vores rådgivere, kundemedarbejdere og ledere
  • Har gennemslagskraft til at implementere og eksekvere nye processer
  • Er god til at kommunikere, samarbejde og finde løsninger. I jobbet er det vigtigt, at du er forretningsorienteret og har et godt samarbejde med resten af organisationen

Har du også erfaring med procesoptimering eksempelvis med metoder fra Lean eller Six Sigma er det en fordel, men ikke et krav.

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Som fagchef for afdelingsprocesser får du en vigtig rolle på et område med høj strategisk prioritet i Sparekassen. Du får rig lejlighed til at have fingeren på pulsen i forhold til, hvad der sker i afdelingsnettet og til at sparre med hovedprocesejere og supportfunktion om, hvordan vi kan skabe en nemmere hverdag i Sparekassen – til gavn for både kolleger, kunder og organisation.

I jobbet får du gode kolleger at sparre med og kommer til at være i berøring med mange forskellige snitflader på tværs af hele organisationen.

Du bliver en del af et større pengeinstitut i spændende udvikling. Vi har netop åbnet en ny afdeling i Roskilde og åbner 1. december vores nye online banktilbud: KRON.

Projekter & Processer er placeret på Sparekassen Kronjyllands hovedsæde i Randers og her venter en alsidig hverdag, du selv har stor indflydelse på. Det gælder også din tilrettelæggelse af arbejdstid og -sted, så balancen mellem dit arbejds-, familie- og fritidsliv harmonerer.

Har du lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør for Projekter & Processer Henriette Bjerremand på mobil 26 87 92 88 eller HR-partner Mette Møller Eriksen på 26 87 92 84.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har den helt rigtige kandidat.