Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Fagchef for investering

Har du en indgående viden om investering? Og kan du bruge den til at være bindeled mellem udvikling og forretning? Så vi fortsat kan give vores kunder den bedste rådgivning på investeringsområdet og tilbyde dem de helt rigtige produkter, koncepter og serviceydelser? Så er du måske vores nye fagchef for investering, der får ansvaret for Sparekassen Kronjyllands samlede værditilbud på investeringsområdet.

Der venter dig en spændende stilling, hvor du både kan bringe din specialistviden og dine evner til at formidle fagstoffet i spil.

Du kan se frem til at:

  • Blive ansvarlig for udviklingen af investeringsområdet i Sparekassen Kronjylland i samarbejde med fagchef for investeringslovgivning
  • Sikre, at vi har de rigtige investeringsprodukter i vores værditilbud – det kommer du til at gøre i tæt samarbejde med vores treasury- og investeringsafdeling
  • Blive ansvarlig for partnerskaber og leverandører på området samt deltage i referencegrupper i regi af eksempelvis vores datacentral, SDC, og Finans Danmark
  • Inspirere og formidle. Du kommer blandt andet til at holde de investeringsansvarlige i vores mange afdelinger opdateret, ligesom du proaktivt formidler viden til organisationen med oplæg, sparring og interne nyheder eller til kunderne via vores forskellige informationskanaler
  • Lede tværfunktionelle projekter inden for fagområdet

Du er måske den helt rette, hvis…

Det er afgørende, at du har en dyb viden på investeringsområdet og er vant til at formidle investeringskoncepter til kolleger eller kunder – måske har du erfaring som dygtig investeringsrådgiver. Har du også erfaring med ledelse, er det en fordel, men ellers klæder vi dig løbende på til dén opgave.

Derudover er det vigtigt, at du nyder at have fingeren på pulsen og hele tiden tilegner dig ny viden. Du følger med i seneste nyt på investeringsområdet, deler ud af din specialistviden og har styr på den gældende lovgivning, ligesom du naturligt går foran ved implementeringer. ”Kan vi gøre det på en bedre eller smartere måde?”, er altid et nærlæggende spørgsmål for dig. Du er nemlig nysgerrig, nytænkende og ser løsninger frem for begrænsninger.

Da jobbet giver dig en bred kontaktflade og samtidig rummer en spændende formidlingsopgave, er det vigtigt, at du er god til at skabe relationer og til at opnå resultater gennem samarbejde. Derudover kan du kommunikere dine budskaber tydeligt i skrift og tale, og du formår at sætte dig i modtagerens sted og at gøre kompliceret stof enkelt.

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Du kan se frem til en spændende specialistrolle i Sparekassens afdeling for forretningsudvikling, som har primær base på hovedsædet i Randers. Her skaber vi gode oplevelser, koncepter og værktøjer for kolleger og kunder. I jobbet får du rig mulighed for faglig sparring med øvrige specialister, ansvar og personlig udvikling – og ikke mindst indflydelse på Sparekassens udvikling på investeringsområdet.

Der venter dig en alsidig hverdag, du selv har stor indflydelse på. Det gælder også din tilrettelæggelse af arbejdstid og -sted, så balancen mellem dit arbejds-, familie- og fritidsliv harmonerer.

Ansvar og udfordringer på Danmarks bedste arbejdsplads

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen - og at det er med til at give os sektorens mest tilfredse privatkunder for tredje år i træk (ifølge det anerkendte analysebureau EPSI). Det er også med til at give os medarbejdere, der trives og er glade for at gå på arbejde. Vi er således tre gange i træk blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads af Great Place to Work.

Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.