Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Investeringsrådgiver med Sjælland som arbejdsplads

Vil du arbejde med investeringsrådgivning i et af Danmarks 10 største pengeinstitutter i et job med selvbestemmelse, ansvar og faglige udfordringer? Og kan du finde de bedste individuelle investeringsløsninger for vores mest formuende kunder og give dem økonomisk tryghed? Så har du lige nu chancen i Sparekassen Kronjylland med base i en af vores afdelinger på Sjælland. Her tilbyder vi ambitiøse kolleger, Danmarks bedste arbejdsplads og landets mest tilfredse privatkunder for 3. gang i træk.

Dine primære opgaver bliver at:

  • deltage i kundemøder, hvor du yder kompetent investeringsrådgivning til Private Banking-kunderne på Sjælland. I samarbejde med de lokale kunde-, erhvervs- og formuerådgivere skræddersyr du individuelle investeringsløsninger til formuende virksomhedsejere og topsegmentet af vores private kunder, der allerede er Private Banking-kunder hos os
  • være i dialog med nye potentielle PB-kunder på investeringsområdet
  • stå for selvstændig sparring med afdelingerne og de enkelte kunderådgivere
  • sparre med sparekassens øvrige investeringsrådgivere, så vi hele tiden udvikler teamet, hinanden og forretningen
  • medvirke til igangsætning af aktiviteter på investeringsområdet
  • afholde indlæg i forbindelse med kundearrangementer

Det meste af Sjælland som arbejdsplads

Du har mulighed for at have base i vores store København City afdeling, men hvis din bopæl taler for en af vores øvrige afdelinger på Sjælland, kan det også være en mulighed. Du kommer i forvejen til i høj grad at køre rundt mellem disse afdelinger – både for at yde investeringsrådgivning til kunderne og for at undervise eller inspirere kollegerne.

Du er sandsynligvis den rette, hvis…

Du har indgående viden om investeringsområdet og de finansielle markeder og formår at gøre dette komplekse stof simpelt og forståeligt for kunder og kolleger. Det har du flere års succesfuld erfaring med som investeringsrådgiver for formuende kunder. Du ved, at timing, relevans og kvalitet tæller. Derfor har du altid fingeren på pulsen inden for dit fagområde, ligesom du holder dig opdateret på gældende lovgivning og de skattemæssigt forskellige investeringsmiljøer.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Er proaktiv, målrettet og resultatorienteret – og samtidig tillidsvækkende
  • Arbejder struktureret og selvstændigt
  • Kommunikerer ubesværet med kunder, kolleger og samarbejdspartnere såvel mundtligt som på skrift
  • Er god til at fastholde og udvikle stærke relationer og skabe gode kundeoplevelser

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Som investeringsrådgiver er du specialist uden kundeansvar og bliver dermed en vigtig del af rådgiver- og specialistteamet omkring Private Banking-kunderne. I Sparekassen er vi kendetegnet ved at sikre Private Banking-kunderne de bedste forudsætninger for at styre og styrke deres økonomi ved at have et fast rådgiver- og specialistteam omkring dem, som giver dem fuld opmærksomhed. Er der noget i kundens økonomi, der behøver hans eller hendes opmærksomhed, eller opstår der nye fordele, så reagerer vi straks på det. Vi giver kunden en tæt og personlig rådgivning og er proaktive, så kunden trygt kan koncentrere sig om andre dele af sit liv. Vi oplever, at kunderne sætter stor pris på dette meget høje serviceniveau.

Som investeringsrådgiver på Sjælland bliver du en del af vores spændende vækstrejse på Sjælland. Vi åbnede en ny afdeling i Roskilde i 2021, og samme år endnu én centralt i København. Den succes bliver du en del af. Du får attraktive produkter at tilbyde kunderne og adgang til øvrige specialister, så vi altid kan give kunderne den allerbedste rådgivning. Udover dig har vi en anden investeringsrådgiver på Sjælland, ligesom du vil få et tæt samarbejde med øvrige specialistkolleger, formuecenter og daglig leder i Randers.

Der venter dig en hverdag med stor grad af frihed og ansvar. Det gælder også din tilrettelæggelse af arbejdstid og -sted, så balancen mellem dit arbejds-, familie- og fritidsliv harmonerer.


Ansvar og udfordringer på Danmarks bedste arbejdsplads

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen - og at det er med til at give os sektorens mest tilfredse privatkunder for tredje år i træk (ifølge det anerkendte analysebureau EPSI). Det er også med til at give os medarbejdere, der trives og er glade for at gå på arbejde. Vi er således tre gange i træk blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads af Great Place to Work.

Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.