Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Leder af erhvervsteamet i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Industriens Hus, København City

Vi søger en inspirerende leder til erhvervsteamet i Sparekassens afdeling i Industriens Hus centralt beliggende i København. En leder, der kan lede og skabe fortsat vækst og udvikling gennem samarbejde med fem motiverede og ambitiøse kolleger, så vi hele tiden yder den bedste kunderådgivning. En leder, der brænder for at bidrage til de gode kundeoplevelser og ved, at service, hastighed, relationer og tilgængelighed er en forudsætning for erhvervskundernes tilfredshed.

Vil du stå i spidsen for holdet, er det vigtigt, at du:

 • er udadvendt og tillidsskabende, og mestrer kunsten at skabe og vedligeholde de rigtige relationer
 • er dygtig til at tilrettelægge og lede salgsfremmende aktiviteter på erhvervsområdet
 • er initiativrig og bidrager med nye idéer og forslag, der kan udvikle os selv, vores afdeling og forretning
 • er ansvarlig og ordentlig i dit købmandskab og stærk i kreditbehandling
 • har solid og relevant erfaring samt et godt og forretningsgivende netværk
 • har personlig integritet og arbejder målrettet
 • leder med sparring og motivation og værner om det gode sammenhold
 • går forrest i at skabe resultater og smitter med handlekraft i et team, der trives med mål og resultater.

Derudover er det er afgørende, at du enten har ledelsesmæssig erfaring eller stor interesse for ledelse med solid erfaring som porteføljeansvarlig.

Du kan glæde dig til:

 • at blive en vigtig del af den trestrengede ledelse i en afdeling med stort forretningsomfang
 • at få det direkte ledelsesansvar for et succesfuldt erhvervsteam på fem motiverede og ambitiøse kollegaer, der har nogle af Sparekassens allerstørste erhvervskunder i porteføljen
 • et spændende og udfordrende job i en sund sparekasse, der oplever vækst og fremgang, og som lige nu er inde i en spændende udvikling på Sjælland, hvor vi de seneste år har åbnet flere nye afdelinger
 • at få stor indflydelse og korte beslutningsveje
 • Danmarks bedste arbejdsplads med meget tilfredse erhvervskunder

I jobbet vil du i høj grad være med til at sætte dagsordenen i en afdeling, hvor vi har fokus på at nå målene i et uformelt arbejdsmiljø - og som et team.

Du får titel som erhvervsdirektør og gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt i en stor afdeling, der slog dørene op for syv år siden, og gennem alle årene har oplevet stærk og sund vækst, og i dag er Sparekassens største enhed.

Vi er 18 ambitiøse og visionære medarbejdere i afdelingen, der arbejder tæt sammen - heraf fem i erhvervsteamet. Og vi vil gerne være endnu flere.

Vi oplever fortsat stor kundetilgang og henvisningslyst fra vores kunder og gode samarbejdspartnere, og vi arbejder hver dag på at give den allerbedste kundeoplevelse og økonomisk tryghed.

Et godt arbejdsmiljø er samtidig meget vigtigt for os. Vi har derfor fokus på at være på forkant af eventuelle udfordringer og på at give plads til medarbejdernes stemme i afdelingen og i Sparekassen.

Ansvar og udfordringer på Danmarks bedste arbejdsplads

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen - og at det er med til at give os sektorens mest tilfredse privatkunder for tredje år i træk (ifølge det anerkendte analysebureau EPSI). Det er også med til at give os medarbejdere, der trives og er glade for at gå på arbejde. Vi er således tre gange i træk blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads af Great Place to Work.

Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.