Sparekassen Kronjylland er Danmarks bedste arbejdsplads for 3. gang i træk

Pensionskonsulenter – hele landet

Har du en indgående viden om pension, og ved du, hvordan vi sikrer, at kunderne får den bedste pensionsrådgivning? Kan du samtidig bruge denne viden og indsigt til at udvikle og motivere andre, så er du måske en af vores nye pensionskonsulenter.

I Sparekassen Kronjylland er vi ambitiøse, når det kommer til at sikre vores kunder økonomisk tryghed og pensionsrådgivning af høj kvalitet. Derfor ønsker vi nu at ansætte en håndfuld pensionskonsulenter, der skal være med til at gøre vores pensionsrådgivning endnu bedre og endnu mere aktuel for den enkelte kunde.

Du kan se frem til:

  • At bidrage til, at vores afdelinger er up-to-date inden for pension. Du bliver motivator og hjælpende hånd, når du står for vidensdeling og løbende uddannelse af kolleger – både 1:1, over Teams og på fællesmøder
  • Yde salgsstøtte, der sikrer vores kunder de bedste løsninger og øger afdelingernes forretningsomfang på pensions- og forsikringsområdet
  • Sammen med kunderådgiverne at deltage i kundemøder i forhold til behovsafdækning og rådgivning på pensionsområdet. Det kan være ved mere komplicerede kundeforhold eller som led i at udvikle og støtte kolleger i denne disciplin
  • At blive ”go to person” for afdelingernes pensions- og investeringsansvarlige på spørgsmål om rådgivning og systemer
  • At have fingeren på pulsen og tilegne dig ny viden. Du følger naturligt med i seneste nyt på pensions- og rådgivningsområdet og deler ud af din viden
  • At igangsætte og følge op på aktiviteter sammen med afdelingerne
  • At blive en del af Sparekassens Formuecenter og derfor også få et tæt samarbejde med formuerådgiverne

Du er måske den helt rette til vores hold, hvis…

Det er afgørende, at du har stor erfaring med pensionsrådgivning og samtidig kan rådgive om Sparekassens investeringsløsninger. Derudover er det vigtigt, at du har lyst til - og måske erfaring med - at skabe succes gennem andre og formår at motivere dem til læring.

Du får et tæt samarbejde både med afdelingerne i dit geografiske område og med Forretningsudvikling. Da jobbet således giver dig en bred kontaktflade og samtidig rummer en spændende formidlingsopgave, er det vigtigt, at du er god til at skabe relationer og til at opnå resultater gennem samarbejde. Samtidig skal du turde udfordre og være vedholdende. Derudover kan du kommunikere dine budskaber tydeligt i skrift og tale, og du formår at sætte dig i modtagerens sted og at gøre kompliceret stof enkelt.

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Som pensionskonsulent venter dig en spændende stilling, hvor du både kan bringe din specialistviden og dine evner til at formidle fagstoffet i spil, når du er med til at få Sparekassens strategiske indsats på pensionsområdet ud at leve. Du bliver en vigtig nøglespiller på et fagområde med stor fokus og opbakning i organisationen.

Du får dygtige kolleger at sparre med, attraktive produkter at tilbyde kunderne og adgang til øvrige specialister, så vi altid kan give kunderne den allerbedste rådgivning. Du får rig lejlighed til løbende at udvikle dig fagligt og personligt, ligesom du får en hverdag med stor grad af frihed og ansvar. Det gælder også din tilrettelæggelse af arbejdstid og -sted, så balancen mellem dit arbejds-, familie- og fritidsliv harmonerer.

Du har selv indflydelse på, hvilket område de afdelinger, du skal servicere, kommer til at ligge i, da vi søger kolleger både til Sjælland, Trekantsområdet, Randers og det øvrige Midtjylland. Det er en fordel, hvis du selv er bosat i et af disse områder, da du kommer til at køre rundt til områdets afdelinger.

Ansvar og udfordringer på Danmarks bedste arbejdsplads

Vi er blandt Danmarks 10 største pengeinstitutter. Der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt og mener, at det er tiden, vi investerer, der gør forskellen - og at det er med til at give os sektorens mest tilfredse privatkunder for tredje år i træk (ifølge det anerkendte analysebureau EPSI). Det er også med til at give os medarbejdere, der trives og er glade for at gå på arbejde. Vi er således tre gange i træk blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads af Great Place to Work.

Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.