Job i Sparekassen Kronjylland

Rådgivere til erhverv og privat i nyåbnet afdeling i Roskilde

Sparekassen Kronjylland fortsætter sin vækstrejse på Sjælland og udvider nu i Roskilde. Derfor søger vi netop nu både en kunderådgiver og en erhvervsrådgiver.

Vi ønsker at være førstevalget for kunder i Roskilde og omegn. Vi søger derfor engagerede profiler til at udleve vores høje ambitioner over for både private og erhvervskunder i et af Danmarks bedste markedsområder.

Mange banker sender deres kunder i callcentre. Det gør vi ikke. I Sparekassen Kronjylland tror vi på, at relationen mellem rådgiver og kunde er altafgørende, og vi bestræber os derfor på, at du som rådgiver følger dine kunder op gennem alle livets faser. I takt med at kompleksiteten stiger på kundens engagement, får du adgang til specialister, der sammen med dig danner rammen en rådgivning, der når hele vejen rundt om kundens behov.

Kan du give kunderne en ekstraordinær rådgivning og kundeoplevelse?

Til vores privatkunder er vi på udkig efter dig, der kan give den bedste rådgivning inden for bolig, pension og investering. Du skal selv være med til at vækste din portefølje ved at opsøge nye spændende kunder. Derfor vil det også være en fordel, hvis du i dag sidder i et job i Roskilde-området med egen portefølje. Vigtigst er det dog, at du er dynamisk og proaktiv og har lyst til at være med på en spændende udviklingsrejse, hvor to dage ikke er ens, og hvor vores mål er at skabe den bedste afdeling i Roskilde – og hvor alles bidrag er afgørende for succes.

Til vores erhvervskunder søger vi dig, der er opsøgende erhvervsrådgiver og kan give mellemstore virksomheder sparring og rådgivning. Da erhvervsområdet er et strategisk fokusområde i afdelingen, får du mulighed for at være med til at sætte retningen for afdelingens erhvervsrådgivning i Roskilde. Det er derfor vigtigt, at du udover en strategisk og kommerciel forståelse for kundernes virksomheder har næse for nye forretninger og selvstændigt kan være med til at opsøge disse. Dit primære fokus skal være på kundetid frem for administration.

Til begge stillinger er det en forudsætning, at du er bankuddannet og har mindst nogle års erfaring som succesfuld rådgiver af enten privat- eller erhvervskunder. Allervigtigst er det, at du er fagligt stærk og brænder for at give kunderne en god kundeoplevelse og kan skabe langvarige relationer med dem. Kender du i forvejen Roskilde-området godt, er det et plus.

Det kan du glæde dig til

I Sparekassen Kronjylland har vi fire grundlæggende værdier:

  • Imødekommende
  • Ordentlig
  • Kompetent
  • Kundefokuseret

I Roskilde afdeling gør vi meget ud af udleve disse værdier. Det er afgørende, at vi er ordentlige over for vores kunder, at vi er kompetente i vores rådgivning og ikke mindst, at vi har det rette kundefokus og er imødekommende. Det udlever vi i en hverdag, hvor vi lægger stor vægt på samarbejde med frihed under ansvar, og hvor tillid er i højsædet. Vi går meget op i at have en god arbejdsplads, hvor vi trives og har det sjovt, mens der er plads til både faglig og menneskelig udvikling.

Har du lyst til at være en del af vores hold, kan vi tilbyde dig et udfordrende job, hvor du selv er med til at sætte dagsordenen, og hvor vi har fokus på at nå målene i et uformelt arbejdsmiljø i en ambitiøs afdeling, der skaber succes og resultater som et hold.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til - for jobbet som kunderådgiver - at ringe til privatkundechef Murat Ünsal på: 30 22 09 00 og - for jobbet som erhvervsrådgiver - at ringe til erhvervskundechef Jimmy Petersen på: 4213 4268.

Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet de helt rigtige kolleger.

Hvad så nu?

Du kan læse mere om de forskellige trin i en jobsøgning hos os her – hvor du også kan blive klogere på, hvorfor vi kun beder dig om et CV.