Job i Sparekassen Kronjylland

Studentermedhjælper til makroøkonomisk analyse

Kan du behandle makroøkonomiske data? Og har du lyst til at være med til at identificere og formidle de tendenser, de beskriver? Så har vi et lærerigt og udfordrende studiejob, hvor du får rig mulighed for at afprøve dine analytiske færdigheder og til at arbejde tæt sammen med Sparekassen Kronjyllands cheføkonom.

Du kan især glæde dig til:

  • At opsøge og behandle data
  • At deltage i udarbejdelse og formidling af makro- og nationaløkonomiske analyser
  • Diverse administrative opgaver

Et studiejob med fokus på data, tendens og formidling

Du skal bistå vores cheføkonom i at levere data og analyser til kollegerne i sparekassen – ikke mindst til afdelingerne inden for erhvervs- og finans-områderne. Det er derfor vigtigt, at du er datastærk, analytisk og god til at formidle svært stof skriftligt. Det er helt afgørende, at du er nysgerrig på især makro- og nationaløkonomi.

Nogle analyser vil også være relevante for hr. og fru Danmark, og du får derfor mulighed for også at være med til at identificere tendenser, vi kan bruge på Sparekassens eksterne platforme eller i pressen. Du må derfor gerne være i stand til at spotte, hvornår en fravigelse i de regionale boligpriser kan være en god historie, eller prisudviklingen på tøjudsalg er værd at dykke ned i. I dette arbejde er det en stor fordel, hvis du er god til at skrive eller har lyst til at blive det.

Du er i gang med at uddanne dig til cand.oecon. og er på bachelordelen eller i starten af kandidatuddannelsen. Vi kan tilbyde en fleksibel tilrettelæggelse af din arbejdstid og forestiller os en arbejdsuge på mellem 10 og 20 timer.

Du bliver en del af vores pulserende finansområde på Sparekassen Kronjyllands hovedsæde i Randers, hvor cheføkonom Anders Høyer også er placeret. Her får du - udover et tæt samarbejde med ham - også rig mulighed for faglig sparring med kolleger i afdelinger som eksempelvis Markets og Treasury.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte cheføkonom Anders Høyer på mobil: 26 87 92 82.

Vi glæder os til at høre fra dig senest 12. december. Vi forventer at holde samtaler i uge 50 og 51.