Forskudsopgørelsen er tilgængelig

Nyheder

Guide: Black friday uden snyd


Hvert år bliver mange tusinde danskere snydt af fup-butikker på nettet, og faren stiger især op til Black Friday og op mod jul.

Heldigvis er der flere gode råd til, hvordan du undgår at blive snydt på nettet. Du får vores bud her:

Webshoppens Om-os-side

Når du handler på nettet, er det en god idé at tjekke webshoppens ”Om os-side” – altså den side, hvor butikken skriver om sig selv. Svindlerne er nemlig dygtige, når de laver falske webshops, men de er sjældent ret gode til at stave og komme med en troværdig historie på ”Om os-siden”. Ja, måske har de helt undladt at lave sådan en side. En falsk ”Om os-side" vil typisk indeholde underlige formuleringer – for eksempel dansk, der er dårligt oversat fra andre sprog, forkert brug af store og små bogstaver, stavefejl og mærkelige priser – eksempelvis 42,03 kroner. Hvis prisen i det hele taget er for god til at være sand, så er den det nok også.

Trustpilot og e-mærket

Nogle netbutikker har valgt at signalere deres troværdighed ved at få e-mærket, og kan du slå en webshop op på e-mærkets hjemmeside, så er den helt reel. Er du i tvivl om rigtigheden af en webshop, kan det også være en god idé at slå den op på Trustpilot.

Ser websiden rigtig ud?

Når du støder på gode tilbud i SMS’er, mails og på hjemmesider, så er det også altid en god idé at være på vagt og tjekke, om den webadresse, du bliver henvist til, ser rigtig ud. Altså ikke kun, om siden ser rigtig ud, men også om adressen hedder det rigtige. Er du i tvivl, så gå eventuelt ind på webshoppens hovedside i stedet for at følge et link og find samme vare ad den vej. Nogle svindlere kalder nemlig deres hjemmeside det samme som originalen, men har bare skifte endelsen .dk ud.

 

Priserne kan være skruet op 

Inden du bliver forblændet af de gode tilbud og store besparelser på fredag, så vær også opmærksom på, at flere butikker – både online og fysiske – er kendt for at skrue priserne op inden Black Friday, så besparelserne på selve dagen ser uimodståeligt store ud. Tilbuddene er dermed ikke lige gode alle sammen.

 

Husk dine lokale butikker

Det er supernemt at svinge betalingskortet online, men hver gang, du gør det, så snyder du dine lokale butikker for at gøre forretning med dig. Særligt i år har de lokale butikker brug for din hjælp.

 

Aktuelt lige nu

Nyheder

Danmarks mest tilfredse privatkunder - for tredje år i træk

- Tilfredse kunder er vores vigtigste strategiske mål. Derfor er vi utroligt glade for, at netop vores kunder er de mest tilfredse – ikke mindst, når det nu har været tilfældet tre år i træk, slår vores adm. direktør Klaus Skjødt fast.

Nyheder

Sjove oplevelser med rabat i efterårsferien

Som kunde hos os kan du få rabat på en række forlystelses- og dyreparker over hele landet. Der er også rig lejlighed til at opleve lidt gys og gru i en af de mange parker, der har pyntet op til Halloween. Du kan købe billetter med rabat til hele familien.

Nyheder

Nyt investeringsmagasin

Vi stiller blandt andet skarpt på, hvorvidt den nuværende høje inflation – specielt i USA – bider sig fast eller falder tilbage. Og hvordan det indvirker på renter og aktier. Vi tager også et kig på valutakurserne, boligrenten, og hvordan du kan gøre en forskel for klimaet gennem dine investeringer.

Nyheder

Garantkapital: Nu kan du indskyde op til 100.000 kroner

Mange af vores kunder har ønsket at indskyde mere garantkapital, end det hidtil har været muligt. Derfor ændrer vi nu grænsen.