Boliglån

Realkreditlån

Nye lånemuligheder for dig med stor friværdi i din bolig

Med de nye pluslån har du nu flere lånemuligheder, når du skal vælge, hvad der passer bedst til dig og din situation. 

Ingen afdrag i op til 30 år

Hvis du har nok friværdi i din bolig og ønsker mere end 10 år uden afdrag, får du masser af fleksibilitet med et plus-lån. Du kan låne op til 75 % af din boligs værdi. Og når din bolig er belånt med højst 60 %, kan du vælge afdragsfrihed i helt op til 30 år i alt.

Større økonomisk fleksibilitet
Med et plus-lån kan du fire gange om året vælge at ændre på lånet – mod et gebyr, så din økonomi hele tiden passer til dit liv og dine planer. Du kan for eksempel vælge at skrue op eller ned for dine afdrag - og når du skylder højst 60 % af din boligs værdi, kan du også vælge, om du vil afdrage eller ej. Den dag, lånet udløber, skal du betale hele restgælden tilbage.

Vælg fast eller variabel rente
Når du optager et pluslån, kan du vælge mellem fast eller variabel rente – alt efter hvad der er vigtigst for dig.
Der er tre plus-lånetyper at vælge imellem:
Med Fastrente+ får du den tryghed, at renten er fast i hele lånets løbetid.
Med RenteMax+ og F-kort+ får du en rente, som typisk er lavere end lån med fast rente. Til gengæld kan renten falde eller stige hvert halve år. Vælger du RenteMax+ får du loft over renten, for eksempel 5 år ad gangen.

Er et plus-lån noget for dig?
Ja, hvis du ønsker mere end 10 års afdragsfrihed og har lån svarende til under 60 % af din boligs værdi og ikke ser nogen grund til at spare mere op i din bolig. Et plus-lån er dog dyrere end andre realkreditlån - til gengæld får du tryghed for afdragsfrihed i op til 30 år. Du kommer til at betale mere i rente og bidrag, især fordi restgælden ikke bliver mindre, hvis du ikke afdrager på lånet. Du betaler også et bidragstillæg i hele lånets løbetid.

Vil du vide mere om de forskellige pluslån, og om de er noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte din rådgiver.

Kontakt os - og få personlig rådgivning

Læs også

Familie produkter

Garant

I alt 63 millioner kroner bliver udbetalt i renter til garanter

Er du en af Sparekassens 37.000 garanter, så får du i starten af april udbetalt 4,5 procent i rente af din garantkapital. Pengene bliver overført til din afkastkonto. Vi udbetaler i alt 63 millioner kroner til vores garanter.

Få rabat på dyre- og forlystelsesparker

Nyheder

Oplevelser med rabat

Er familien på udkig efter store oplevelser? Som kunde hos os kan du få rabat på en række forlystelses- og dyreparker over hele landet. Du kan købe billetter med rabat til hele familien.

Tjek dit Totalkreditlån direkte i net- og mobilbank

Bolig

Beregn dit Totalkreditlån nemt i net- og mobilbank

Nu kan du tjekke dit Totalkredit og lave nyere beregninger direkte i net- og mobilbank

Unge raadgivning

Konti

Rentestigninger på indlån

Vi har sat renten op på en række indlånskonti for børn og unge. Det samme har vi på Garant Opsparing for SparKron Garanter.