Covid-19

Undgå at blive udsat for coronafraud

Der findes desværre ingen grænser for svindleres kvaler eller mangel på medfølelse.

Senest kan flere myndigheder berette om og advare mod svindlere, som udnytter den nuværende situation med coronavirus.

Derfor bør du være ekstra kritisk, hvis du modtager SMS'er, emails eller telefonopkald, hvor du eksempelvis bliver bedt om at dele personlige oplysninger, NemID eller adgang til Netbank. En sundhedsperson, myndighed eller din bankmand vil aldrig bede om dit NemID.

Senest har Center for Cybersikkerhed været ude med en advarsel i disse corona tider.

Heldigvis er der masser af hjælp at hente, hvis du er i tvivl.

Tre tips til at undgå svindel (og coronafraud)

Hvis du har mistanke om, at du er blevet udnyttet eller svindlet, skal du straks spærre dit NemID og ringe til din rådgiver.
Spær dit NemID - klik her.

For virksomheder og ansatte


Fordi mange også arbejder hjemme og chefen nok ikke er fulgt med, kan du også risikere at blive udsat for "Jeg-er-din-chef"-svindel som i ferietider. Læs vores artikel om den type svindel her: Beskyt din virksomhed mod "jeg er din chef-svindel".

Har du problemer med betalingskort, Netbank eller Mobilbank uden for normal åbningstid, kan du ringe til vores hotline på 4470 2121.


Læs også

Familie produkter

Garant

I alt 63 millioner kroner bliver udbetalt i renter til garanter

Er du en af Sparekassens 37.000 garanter, så får du i starten af april udbetalt 4,5 procent i rente af din garantkapital. Pengene bliver overført til din afkastkonto. Vi udbetaler i alt 63 millioner kroner til vores garanter.

Udlevér aldrig dit betalingskort til andre

Svindel

Ny svindelbølge hærger

De seneste dage er flere blevet forsøgt svindlet til at udlevere deres betalingskort. Især ældre mennesker er blevet ringet op med besked om, at deres betalingskort er i uorden eller er ved at blive svindlet – og at kortet derfor vil blive hentet af en medarbejder fra banken – eller politiet. Vi har set en stor stigning i denne svindeltype de seneste dage både i Sparekassen og på tværs af pengeinstitutter.

Få rabat på dyre- og forlystelsesparker

Nyheder

Påskeoplevelser med rabat

Er familien på udkig efter store oplevelser? Som kunde hos os kan du få rabat på en række forlystelses- og dyreparker over hele landet. Du kan købe billetter med rabat til hele familien.

Her er din nye MobilePay

Digitale løsninger

Har du set, at MobilePay er blevet opdateret?

Appen har fået nyt design og ny navigation. Som noget nyt er en WeShare-funktion også flyttet ind, så du nemt kan dele udgifter i en gruppe. Opdateringen får du i selve MobilePay-appen.