Gratis webinarer

Bolig

 

Nogle gange er det rart at kunne læne sig tilbage i stolen derhjemme og blive klogere på et emne gennem et webinar. Sparekassen Kronjylland holder derfor løbende webinarer om forskellige emner. Du ser her de webinarer, vi indtil videre har optaget, og som du har gratis adgang til at se eller gense.

Når vi holder et nyt live webinar, du kan tilmelde dig til, vil du også kunne se det her på siden.

Har du konkrete ønsker til emner, så skriv til os.

Tidligere webinarer

Er Evergrande tæt på konkurs?

Ansvarsfraskrivelse

Dette materiale er udarbejdet til Sparekassen Kronjyllands kunder. Materialet er udarbejdet på grundlag af offentligt tilgængeligt materiale. Sparekassen vurderer, at kilderne er pålidelige, men Sparekassen garanterer ikke for, at oplysningerne er nøjagtige eller fuldstændige. Vurderingerne i materialet er udtryk for Sparekassens bedste skøn pr. den anførte dato, ud fra de forventninger Sparekassen har til det fremtidige marked.

Materialet kan ikke i sig selv danne baggrund for investeringsbeslutninger, og Sparekassen påtager sig intet ansvar for de eventuelle dispositioner, der måtte blive foretaget på baggrund af materialet. Sparekassen og andre selskaber i koncernen kan have dispositioner i værdipapirer angivet i materialet, og Sparekassen kan modtage formidlings- og beholdningsprovision fra udstedere af værdipapirer angivet i materialet.

Webinaret er afholdt 30. september 2021

Hvilken effekt kan mastodontens krise have på Kinas økonomi, på aktiemarkedet og dermed danskernes investeringer? Vil der ske et fald i prisen på byggematerialer?

I populær tale beskrives sommerfugleeffekten som forestillingen om at et sommerfuglevingeslag på den ene side af kloden, kan starte en storm på den anden side af klode. Vingeslaget kan teoretisk igangsætte en påvirkning, der fortsætter og forstørres.

Her er der ikke tale om en sommerfugls slag med vingerne, men om et af verdens største og mest forgældede byggevirksomhed, Evergrande, der står på randen af konkurs. Spørgsmålet er, hvad krisen for Evergrande kan betyde for verdensøkonomien.

I Kina er der i flere år bygget alt for meget og byggeaktiviteten i verdens næststørste økonomi er formentlig uholdbar. Kommer der en hård opbremsning i Kinas byggesektor og hvad betyder det potentielt for de vestlige økonomier?

I dette webinar vil Anders Høyer givet sit bud på, hvor hårdt Kinas økonomi bliver ramt og i hvor stor (eller lille) grad en kinesisk krise vil få betydning for de vestlige økonomier, og aktiekurserne.

Boligforbedringer - sådan!

På webinaret får du:

  • Inspiration til processen – og hvordan du kommer godt fra start
  • Overblik over, hvilke forbedringer der bedst betaler sig hjem
  • Indsigt i det økonomiske og mulighederne for finansiering
  • Gode råd ved energiforbedringer: Grønne lån og evt. mulighed for tilskud

Webinaret er for dig, der overvejer at lave større eller mindre ændringer i din bolig - uanset, om det er hus eller lejlighed, køkken, badeværelse, ombygning, garage, nye vinduer eller ? Du bliver klædt på med viden om de forskellige dele af processen og indsigt i, hvilke forbedringer der kan gøre den største forskel for værdien af din bolig, dine energiudgifter eller for dig selv og din familie.

Kunderådgiver i Sparekassen Kronjylland, Flemming Andersen er vant til at rådgive kunder om boligforbedringer og har privat selv gennemført flere ombygninger og forbedringer.

Boligkøb - den første gang

Vores to rådgivere Kasper og Anne fortæller om:

  • Første skridt mod et boligkøb: Find ud af, hvad der netop er dine ønsker og behov til den nye bolig.
  • Tal med banken: Ud fra dine ønsker og behov, fremtidsplaner mv. tager vi en dialog om dine muligheder og finder sammen ud af, hvad du kan købe bolig for. 
  • Boligjagten: Hvordan finder du drømmeboligen? Hvem kan hjælpe dig, og hvad skal du være opmærksom på?
  • Købsaftale: Hvem gør hvad? Hvad gør ejendomsmægleren, advokaten, banken? Hvad skal du selv gøre og hvad skal du være særligt opmærksom på?
  • Efter boligkøbet: Når du har overtaget boligen - hvad sker der så? Hvordan hjælper vi dig bagefter?

Skriv til os

* Når du trykker på "Kontakt mig" accepterer du samtidigt Sparekassen Kronjyllands håndtering af personoplysninger. Klik på linket herunder for at læse mere.

Aktuelt lige nu

Nyheder

Danmarks mest tilfredse privatkunder - for tredje år i træk

- Tilfredse kunder er vores vigtigste strategiske mål. Derfor er vi utroligt glade for, at netop vores kunder er de mest tilfredse – ikke mindst, når det nu har været tilfældet tre år i træk, slår vores adm. direktør Klaus Skjødt fast.

Nyheder

Sjove oplevelser med rabat i efterårsferien

Som kunde hos os kan du få rabat på en række forlystelses- og dyreparker over hele landet. Der er også rig lejlighed til at opleve lidt gys og gru i en af de mange parker, der har pyntet op til Halloween. Du kan købe billetter med rabat til hele familien.

Nyheder

Nyt investeringsmagasin

Vi stiller blandt andet skarpt på, hvorvidt den nuværende høje inflation – specielt i USA – bider sig fast eller falder tilbage. Og hvordan det indvirker på renter og aktier. Vi tager også et kig på valutakurserne, boligrenten, og hvordan du kan gøre en forskel for klimaet gennem dine investeringer.

Nyheder

Garantkapital: Nu kan du indskyde op til 100.000 kroner

Mange af vores kunder har ønsket at indskyde mere garantkapital, end det hidtil har været muligt. Derfor ændrer vi nu grænsen.